A HÁZ

A HÁZ

Klubházunk 300 m2-es luxusvilla, melyben három szinten próbálhattok ki különböző helyszíneket, hangulatokat (feszített víztükrű medence, szauna, jacuzzi, tükörszoba, szerelemhinta, BDSM kuckó és különböző hangulatú erotikus szobák, társalgó stb.). Ha kedvetek van, jó időben igénybe vehetitek a teraszt is grillezési lehetőséggel (télen kevésbé, nyáron inkább).


 

BEJÁRATI SZINT (RECEPCIÓ)

Ezen a szinten található a zárható szoba, a sötét szoba és a körszoba. Illetve itt van az öltöző is. Ahogy a többi szinten, itt is van WC, zuhanyzóval.

ZÁRHATÓ SZOBA

Ez az egyetlen olyan szoba, ami belülről zárható.
Ha a szoba ajtaja csukott, nem illik nyomkodni a kilincset, mert zavarjátok a bennlévők meghitt együttlétét!
Ebben a szobában TILOS a dohányzás!

 

KÖRSZOBA

Körszoba: kör ággyal.
A szoba zárható (kulccsal nem), így ha nem akartok bezárkózni, de mégsem nyitott ajtónál szeretnétek lenni, ez egy jó választás.
Ebben a szobában TILOS a dohányzás!

 

SÖTÉT SZOBA

A sötét szobában nappal is sötétített ablakoknál egy kis hangulatvilágításnál játszhatunk.
A szoba zárható (kulccsal nem), így ha nem akartok bezárkózni, de mégsem nyitott ajtónál szeretnétek lenni, ez egy jó választás.
Ebben a szobában TILOS a dohányzás!

 

TÁRSALGÓ SZINT

Ezen a szinten található a társalgó, az össznépi mulatság gyülekezőhelye és a királyi szoba. Található ezen a szinten egy WC, illetve a királyi szobához tartozik egy különálló nagy fürdőszoba, nagyméretű káddal.

KIRÁLYI SZOBA

A királyi szobában található egy baldachinos ágy, 2 főtől 12 fő részéig, minél jobbak az emberek annál többen férnek el kis helyen. A királyi szobához tartozik egy nagy fürdőkádas fürdőszoba. Játszóházas program esetén is, ideális búvóhely.
A szoba zárható (kulccsal nem), így, ha nem szeretnél nyitott ajtónál tevékenykedni, de mégis közel akarsz lenni a tűzhöz, akkor ez a szoba egy jó választás.
Ebben a szobában TILOS a dohányzás!

 


 

TÁRSALGÓ

Drinkbár minőségi italokkal, üdítőkkel, kényelmes ülőgarnitúrákkal, táncrúddal, TV, dohányzási lehetőséggel, vacsorázóhely svédasztalos kiszolgálással, változatos ízekkel, levegőtisztító rendszer és füstelszívó.
És persze a táncparkett ördögeinek, pörgési lehetőség.
Csak ebben a helyiségben lehet dohányozni!

 


 

WELLNESS SZINT

Ezen a szinten található a wellness részleg, a tükrös szoba, a bdsm kuckó illetve a terasz is.
Ahogy a többi szinten is, itt is van wc illetve zuhanyzási lehetőség.

BDSM KUCKÓ

Ahogy a nevében is benne van, egy kis kuckó.
Egy próbát megér…

 

TÜKRÖS SZOBA

Két fala tele-tükör!
Ajtaja nincs, ezért ez a szoba az exhibicionisták kedvelt gyülekező helye.
Ebben a helyiségben TILOS a dohányzás!

 

WELLNESS RÉSZLEG

Feszített víztükrű medence, szauna, 4 személyes jacuzzi, zuhanyzó, ülőgarnitúra az ismerkedéshez, beszélgetéshez, masszázs.
Ebben a helyiségben TILOS a dohányzás!

 

TERASZ

42 m2-es terasz, grillezési és napozási lehetőséggel (arra az esetre, ha pl. többnapos szétcsúszáson vagytok nálunk), teraszbútorral, teraszhűtő rendszerrel és árnyékolóval.