HALLOWEEN * DIA DE LOS MUERTOS PARTY

ÜNNEPELJÜK AZ ÉLETET…

 
* latin zene * szenvedély * extázis * hedonizmus * tequila * szex *
 
Halloweenről mindenki hallott, de talán hallottatok a mexikói halottak napjáról is (Dia de los Muertos).
Aki nem ismerné ezt az ünnepet (azon kívül, hogy nézze meg a Coco című rajzfilmet) ez a halottak napi fieszta, az ősök előtti tiszteletadásról szól, de egészen különleges formában. Jellemző rá az örült hangulat, latin zene, vidám társaság, hedonizmus, vidámság, és a színes virágok.
Ezt próbáljuk elhozni nektek.
Ahhoz, hogy ez minél inkább megvalósulhasson, Ti is kelletek.
Öltözékben és vidámságban leginkább.
Nagyon fontos, hogy minél inkább kreativak és ötletesek legyetek, ne elégedjetek meg a szokásossal.
Egy pók a karra, egy virág a hajba rengeteget számít.

Segíts hát, hogy a szellemek büszkék legyenek ránk, és ünnepelj a lehető legteljesebben!

A buli egy igazi mexikói fiesta jegyében zajlik majd, forró ritmusokkal, szenvedélyes szerelmesekkel, élénk színekkel és hedonista italokkal. Vadulj meg, élvezd az életet, táncolj velünk és a hasonlóan gondolkodó emberekkel, és lobbantsd fel a vágyakat a több kiválóan berendezett szoba egyikében. Ünnepeld a halottak napját a végkimerülésig!
 

IDŐPONT, HELYSZÍN:

A party a Club Paradise-ban kerül megrendezésre. Ahogy a neve is jelzi, a klub igazi swinger paradicsom. Lehetsz első bálozó vagy tapasztalt swinger, itt megtalálod a számításod.
Minőségi italok, remek kis tánctér, számos játszószoba ígér fülledt, erotikus éjszakát.
A szobákban nagy forgalomra számítunk. Sok-sok bujaságra és szexre.

A party 20:30-kor kezdődik. Az erotikus hangulat, a minőségi italok és a sok vonzó ember egy időben és egy helyen, már pont elég a jó szórakozáshoz, de ezt fokozni is tudjuk…

Érkezés után, mindenki kap egy öltözőszekrényt, ahol az utcai ruháját, pénztárcáját és telefonját elzárhatja. A klub területére telefont bevinni tilos.

Javasoljuk, hogy kezdj néhány itallal, hogy ellazulj és élvezd profi táncosaink mozdulatait a táncrúdon. Ahogy a zene egyre hangosabb lesz, Te is akarni fogod majd rázni a csípődet a forró, egzotikus hangokra, és elvegyülni a tömegben kiszúrt vonzó emberekkel. És egy bizonyos ponton valószínűleg azon kapod magad, hogy velük együtt táncolsz a táncrúdon!

Amikor a hangulat a tetőfokára hág, szívesen látunk, ha a több nagyszerűen felszerelt játszószoba egyikében még tovább szórakozni szeretnél. A fények, az érzéki dekoráció és a csábító hangulat biztosan beindítja a fantáziádat!

 

DRESS KÓD:

Ideális esetben a szimbolikus fehér koponya smink virágkoronával és színes kiegészítőkkel; Ehelyett bármilyen halloweeni jelmez vagy maszk megteszi! Csak arra ügyelj, hogy szexi legyen, ne csak ijesztő 🙂

Ha nehezen tudod magadnak megcsinálni a koponyasminket, vegyél fel egy fekete öltözéket, néhány virágot a hajadba, a többit pedig testfestőink elintézik számodra. Kérünk, tartsd szem előtt, hogy a maszkolás időigényes, ezért légy türelmes, vagy készítsd el otthon, ami tőled telik.

 

HOZZÁJÁRULÁS:

Hozzájárulás:
PÁROKNAK: 17.000 Ft
URAKNAK: 19.000 Ft
HÖLGYEK A KLUB VENDÉGEI

– Remek játszószobák
– Alkoholos és nem alkoholos italok
– Svédasztal
– Kiváló zene
– Táncoslányok
– Testfestő
– Biliárd
– Fotófal
– Esély egy igen remek hangulatú éjszakára.
 

FF ÉRVÉNYESÍTÉS:

KÉRJÜK, AMENNYIBEN ELJÖNNÉL VAGY JÖSSZ A BULIBA, REGISZTRÁLJ AZ FF OLDALÁN IS

PROMÓCIÓS KÓD: PARADISE22
EZZEL A KÓDDAL A TELJES TAGSÁGOT ÉLVEZHETED 6 HÓNAPIG
 

dátum

október 29 szombat
Expired!

időpont

20:30 - 20:30

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Belépés csak 18 éven felülieknek

Az oldalon található információk kiskorúakra veszélyes kategóriába tartoznak. Ha te kiskorú vagy, semmiképp ne nézd meg őket. Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot. Ha felnőtt vagy, kattints az igenre.