KOMMUNIKÁCIÓ

FACEBOOK


Amennyiben szeretnél képben lenni az éppen aktuális bulikról, szeretnél valakivel egyeztetni, ismerkedni, azt a Club Paradise privát Facebook csoportjában megteheted.
Ez nem egy klasszikus társkereső csoport, hanem egy swinger életmódot folytató vagy swinger iránt érdeklődést mutató emberek csoportja.
A csoport privát, és nem látható, azaz a tagokat, bejegyzéseket csak a csoport tagok láthatják. Illetve csak a tagok találhatják meg a Facebookon.
A csoporthoz csatlakozni a FB-on szokásos módon tudsz, a képre kattintva az FB profilunkra jutsz. Jelölj ismerősnek. Ha ismerősök vagyunk meg tudunk hívni a csoportba.
(Értelemszerűen kitöltetlen, felismerhetetlen, beazonosíthatatlan FB profilokkal nem tudunk mit kezdeni.)
Tekintettel arra, hogy a swinger eredendően páros játék, és a klub illetve a csoport is jellemzően ugyanez, ezért fenntartandó az egészséges ivararányt, egyedülálló fiúk esetén a csoportba való felvétel további feltétele, hogy az adott jelentkező járt e már nálunk vagy sem. (Ezt legkönnyebb úgy megugrani, hogy amikor nálunk vagy, egyszerűen jelzed, hogy szeretnél csoporttag lenni.)

 

FORBIDDEN FRUIT

A Forbidden Fruit (FF) a legjobb és legnagyobb közép-európai swinger társkereső oldal. Kereshetsz játszótársakat, bulikat, vagy feltüntetheted, hogy hova utazol és kereshetsz helyi swingereseket. Magyarországról is egyre több és több taggal. Az FF-en használt nicknevedet az Üzenőfalon feltüntetheted.
Ha most regisztrálsz az oldalra, 6 havi próbatagságért használhatod a következő promóciós kódot: PARADISE24
Az FF swinger ismerkedős oldalra a képre vagy az alábbi linkre kattintva jutsz el.

LÁTOGASS EL A RÉGIÓ LEGNAGYOBB SWINGER TÁRSKERESŐ OLDALÁRA * www.ffruit.eu

 

HÍRLEVÉL

Amennyiben szeretnél havonta pár sort kapni a változásokról, újdonságokról, bulikról, iratkozz fel hírlevelünkre.